torstai 11. heinäkuuta 2013

huhhuijjaa

CRAZY. ensimmäinen sana joka tulee mieleen tällä hetkellä ku miettii tän hetkistä elämäntilannetta. Niiiiiiin paljon ollu kaikkea hoidettavaa, ja tänään vihdoin suoritettu se isompiki maksu järjestölle. JESSSSSSSS. Just tossa lähetin sähköpostilla kopion kuitista/maksutapahtumasta ja nyt jännitän että olihan kaikki oikein. Samalla kyselin vielä mun ja Janen lähtöpäivistä ja näin. Niillä varmaan menee hermo muhun ku kokoajan kyselemässä mut haluisin olla mahdollisimman hyvin perillä tilanteesta :)
Ja lisäks kaikki kyselee et millon te nyt lähette ja näi, ku kaveritki haluis pitää läksiäisiä yms. JA KU EN TIEDÄ VIELÄ TARKKAA PÄIVÄMÄÄRÄÄ. Kaiken jären mukaan lähdön pitäs tapahtua elokuun 3./4. päivänä jotta kerettäisiin sinne leirille Washingtoniin. Ja sinne on aikaa alle kuukausi ja vielä pitäisi viisumijutut saada kuntoon ja APUA. Yritän olla ajattelematta sitä etten ala stressaamaan kaikesta, kaikki ollaa hoidettu niin pian ku vaan pystyy ja nyt sit saa nähä että miten menee, toivottavasti kaikki menee hyvin! *staying positive*
En oo kerenny blogiakaa kirjottelemaa ku niin paljon kaikkee muistettavaa. Ja ootin että voisin kertoo jonkin sortin edistymisestä ;) IHAN HULLUA ETTÄ MUUTAMAN VIIKON JÄLKEEN ME LÄHETÄÄN. mutta niiiiiiiiiiiiiin siistiä! pienoinen paniikki meinaa iskeä et mitä kaikkee pitää viel selvittää; liittymäasiat, pankkikortti/tiliasiat..huhhuijjaa.  Sanoinki tänää Janelle että sitten ku astutaan Amerikan maaperälle ni on kyllä voittajafiilis varmasti! :)
Ehkä tää tästä pikkuhiljaa. Ja huomasin että ollaan saatu uusi seuraajakin, THANKS! Yritän itekki nyt päivitellä tätä blogia ahkerammin mun fiiliksistä ja kaikesta, ja sitten kunhan sinne saavutaan ni varmasti tulee usein uusia juttuja!
Ja aika hassu fiilis ku aina välillä tulee mieleen kaikkee; me vietetään siellä Halloween! ja Joulu! ja UusVuos! MAHTAVAAAAAAAAAAAA.
Meinasin et voisin kans tehä postauksen johon kerron viel itestäni enemmän kera kuvien, mut tällä hetkellä oon iskän koneella eli teen sen sitten myöhemmin :) Nyt vois olla fiksu ja suunnata nukkuu. *katotaa vaan ni oon hereillä vielä kolmelta kattomas jotain ohjelmaa tai leffaa -- PERUSMINÄ ;)*
Nyt sanon vaan GOOOOD NIGHT ja BYE tän Mashupin tahtiin. Me likeyyy :)


2 kommenttia:

  1. Kyllä se palkitsee sitten kun pääsette tänne! Stressaavaa aikaa pari kk ennen lähtöä, mutta kyllä se siitä, staying positive todellakin! Pidän peukkuja :)Innolla seurailen teiän blogia!

    VastaaPoista
  2. Teillä ei ainakaan tekeminen lopu ennen lähtöä :D Mutta kyllä se kaikki vaan kummasti hoituu kun lähtee tekemään.

    Mulla on jotenkin sama fiilis noiden kysymysten kanssa... Oon monta kertaa ajatellu että kota mut potkastaan pihalle koko järjestöstä kun vaan kyselen ja kyselen koko ajan jotain. On sellanen pakkosaadatietähetinyt -fiilis ja yhtäkkiä paperilla on viisikymmentä kysymystä ja sitten mietitään että montahan olisi säädyllistä kysyä yhdessä viestissä :D

    Mutta hei, meidän lähtöpäivät on aika lähekkäin! Mä lähden 2.8, tosin täysin päinvastaseen suuntaan.

    VastaaPoista

Kommentit on superii!